Werksokken

Bata Industrials maakt veel verschillende soorten werksokken, voor koude, warme, natte en droge omstandigheden.
Zeker bij veiligheidsschoenen is het van belang dat de sokken comfortabel zitten, want sokken beschermen niet alleen tegen de kou of warmte, maar ook tegen wrijving. Door het dragen van de juiste werksok voorkom je blaren. Ook kunnen sokken de temperatuur en vochthuishouding reguleren, en bepaalde zones extra beschermen of ondersteunen in voet en been. Tevens zijn er sokken in het assortiment die extra veiligheid of comfort geven zoals ESD , No Odor, en Brandwerende eigenschappen. Bata Industrials gebruikt alleen hoogwaardige materialen zoals Merino wol, Pro Cool, en Thermolite Polyester, en katoen, allen Oekotex gecertificeerd.

Kenmerken
Eigenschappen
Kleur
 • Industry Indoor

  Deze zwarte werksokken zijn volledig ESD en gemaakt in het noord-Brabantse Best. De werksokken zijn speciaal ontworpen voor het ultieme comfort en de aangename pasvorm. Werksokken van Bata Industrials beschermen de voet niet alleen tegen kou of warmte maar ook tegen de wrijving die plaatsvindt in  laarzen en veiligheidsschoenen. Blaren en zweetvoeten kunnen drastisch verminderd worden wanneer de juiste werksokken gedragen worden tijdens het werk.

 • Industry Outdoor

  De Industry Outdoor is een comfortabele en zeer sterke sok geschikt voor zelfs de zwaarste werkomstandigheden.

 • Executive werksok met eigen logo

  Executive

  Deze grijze werksokken zijn gemaakt in Nederland en zorgen voor ultiem comfort tijdens het werk. Werksokken beschermen de voet tegen ongewenste wrijving, blaren en zweet. Bata Industrials maakt werksokken die geschikt zijn voor zware werkomstandigheden. De werksokken zorgen ervoor dat de voeten fris en energiek blijven de hele werkdag door.

 • All seasons katoen

  De all seasons werksokken van Bata Industrials zijn ESD en gemaakt in het Noord-Brabantse Best. Onze All Seasons-sokken zijn beschikbaar in zowel merinowol als katoen: voor ieder wat wils dus! De natuurlijke merinowol is zo geweven dat er zeer fijne wol ontstaat die niet jeukt. Daardoor zitten ze heerlijk in alle omstandigheden. Katoen is echter sterker dan wol, kan nog meer vocht vasthouden en mag gewassen worden op 40°C. Speciale zones in elke sok garanderen een perfecte pasvorm en ultiem comfort. Je voeten zijn veilig en beschermd, worden op de juiste plekken ondersteund en zitten altijd even goed in je veiligheidsschoenen. Deze werksokken zijn ontwikkeld in samenwerking met de Research & Development afdeling van onze veiligheidsschoenen. All season werksokken beschikken over de perfecte pasvorm voor gebruik in veiligheidsschoenen.

 • All seasons wol

  De all seasons werksokken van Bata Industrials zijn ESD en gemaakt in het Noord-Brabantse Best. Hoe koud of warm het ook is: de natuurlijke vezels in Bata’s All Seasons-sokken voelen altijd even prettig aan. Onze All Seasons-sokken zijn beschikbaar in zowel merinowol als katoen: voor ieder wat wils dus! De natuurlijke merinowol is zo geweven dat er zeer fijne wol ontstaat die niet jeukt. Daardoor zitten ze heerlijk in alle omstandigheden. Wol leidt tot een meer uniforme temperatuur bij de huid, houdt 30 procent vocht vast zonder nat aan te voelen en is van nature elastisch en vuilbestendig. Deze werksokken zijn ontwikkeld in samenwerking met de Research & Development afdeling van onze veiligheidsschoenen. All season werksokken beschikken over de perfecte pasvorm voor gebruik in veiligheidsschoenen.

 • Thermo MS 3

  Een warme, wollen lage sok met uitstekende vochtregulering. Door de combinatie van scheerwol en Pro-Cool blijven de voeten in alle omstandigheden warm en droog. De Thermo MS 3 werksokken zijn ESD en geproduceerd in de sokkenfabriek gelegen in het Noord-Brabantse Best. Werksokken van Bata Industrials beschermen de voet tegen ongewenste wrijving, transpiratie en blaren. De voeten blijven comfortabel en energiek in laarzen en veiligheidsschoenen de hele werkdag door. Thermo MS 3 werksokken zijn speciaal ontworpen voor het ultieme draagcomfort.

 • Thermo MS 1

  De Thermo MS 1 werksokken van Bata Industrials worden geproduceerd in Nederland. Deze comfortabele sok is 100% synthetisch en dus supersterk en warm. Ideaal voor wie in koude omstandigheden moet werken. Dankzij de uitstekende vochtregulering blijven de voeten aangenaam droog. Werksokken van Bata Industrials zijn speciaal ontworpen voor het ultieme draagcomfort. De voet wordt op een comfortabele manier ondersteund in veiligheidsschoenen en laarzen. Deze perfecte pasvorm voorkomt dat de voet gaat schuiven in de schoen. Thermo MS 1 werksokken beschermen de voeten in koude en warme werkomstandigheden.

 • Thermo HM 2

  De Thermo HM 2 werksokken van Bata Industrials worden gemaakt in Nederland. Werksokken van Bata Industrials beschermen de voet tegen ongewenste wrijving, transpiratie en blaren. De voeten blijven comfortabel en energiek in laarzen en veiligheidsschoenen de hele werkdag door. De Thermo HM 2 werksokken zijn speciaal ontworpen voor het ultieme draagcomfort.

 • Thermo HM 1

  De Thermo HM 1 werksokken zijn geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Deze zwarte werksokken zijn speciaal ontworpen voor een ultiem draagcomfort. Een dikke, halfhoge sok uit Zipro scheerwol met Kermel® vezel. Vlamwerend en speciaal bedoeld voor brandweer en lassers. Veilig én comfortabel. Voldoet aan de veiligheidsnorm EN 531. Werksokken van Bata Industrials houden de voet energiek en fris de hele werkdag door. Een goed paar werksokken spelen een cruciale rol in het voorkomen van blaren, transpiratie en wrijving. De Thermo HM 1 is ontworpen om de voet zo comfortabel mogelijk te ondersteunen in veiligheidsschoenen en laarzen.

 • Thermo ML

  De Thermo ML werksokken zijn ESD, comfortabel en ontworpen en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Een lange, warme wollen sok, ideaal voor wie laarzen draagt. Door de combinatie van scheerwol en Pro-Cool blijven de voeten in alle omstandigheden warm en droog. Met veel ondersteunende en beschermende zones en een extra lange boord tegen afzakken. Werksokken van Bata Industrials zorgen ervoor dat de veiligheidsschoenen en laarzen perfect passen. Een comfortabel paar Thermo ML werksokken voorkomt ongewenste wrijving in de schoen.

 • Cool LS 2

  Cool LS 2 werksokken zijn ESD en beschermen de voet tegen ongewenste wrijving, transpiratie en blaren. De voeten blijven comfortabel en energiek in laarzen en veiligheidsschoenen de hele werkdag door. De Cool LS 2 werksokken zijn ontwikkeld in de sokkenfabriek in het Noord-Brabantse Best.

 • Werksok Cool LS1

  Cool LS 1

  Cool LS 1 zijn zwarte ESD werksokken gefabriceerd in de sokkenfabriek in Best. Werksokken van Bata Industrials zorgen ervoor dat de veiligheidsschoenen en laarzen perfect passen. Deze perfecte pasvorm voorkomt dat de voet gaat schuiven in de schoen.

 • Cool MS 3

  Een sportieve, sterke sok met zeer goede vochtregulerende eigenschappen. Pro-Cool leidt het transpiratievocht van de voet naar de buitenkant van de sok en de schoen voert het vervolgens naar buiten toe  af. Cool MS 3 werksokken zijn ESD en speciaal ontworpen voor het ultieme comfort. Werksokken van Bata Industrials beschermen de voet niet alleen tegen kou of warmte maar ook tegen de wrijving die plaatsvindt in de laarzen en veiligheidsschoenen. Blaren en zweetvoeten kunnen drastisch verminderd worden wanneer de juiste werksokken worden gedragen tijdens werkzaamheden.

 • Cool MS 2

  Cool MS 2 werksokken zijn ESD en worden gemaakt in Nederland. Werksokken van Bata Industrials beschermen de voet tegen ongewenste wrijving, transpiratie en blaren. De voeten blijven comfortabel en energiek met de Cool MS 2 werksokken.

 • Cool MS 1

  Cool MS 1 werksokken worden in het Noord-Brabantse Best ontwikkeld en zijn ESD. In deze comfortabele sok met uitstekende vochtregulerende eigenschappen blijft de voet aangenaam droog. Kwalitatief één van de beste en sterkste sokken uit de collectie. Werksokken van Bata Industrials zorgen ervoor dat de veiligheidsschoenen en laarzen perfect passen. Een comfortabel paar Cool MS 1 werksokken voorkomt ongewenste wrijving in de schoen.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.