Logo Socks

Kenmerken
Eigenschappen
Kleur
 • Industry Indoor

  Deze zwarte werksokken zijn volledig ESD en gemaakt in het noord-Brabantse Best. De werksokken zijn speciaal ontworpen voor het ultieme comfort en de aangename pasvorm. Werksokken van Bata Industrials beschermen de voet niet alleen tegen kou of warmte maar ook tegen de wrijving die plaatsvindt in  laarzen en veiligheidsschoenen. Blaren en zweetvoeten kunnen drastisch verminderd worden wanneer de juiste werksokken gedragen worden tijdens het werk.

 • Industry Outdoor

  De Industry Outdoor is een comfortabele en zeer sterke sok geschikt voor zelfs de zwaarste werkomstandigheden.

 • Executive werksok met eigen logo

  Executive

  Deze grijze werksokken zijn gemaakt in Nederland en zorgen voor ultiem comfort tijdens het werk. Werksokken beschermen de voet tegen ongewenste wrijving, blaren en zweet. Bata Industrials maakt werksokken die geschikt zijn voor zware werkomstandigheden. De werksokken zorgen ervoor dat de voeten fris en energiek blijven de hele werkdag door.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.