Walkline®

Bata Industrials ontwikkelde het revolutionaire Walkline® in nauwe samenwerking met de Noorse wetenschapper Terje Haugaa, autoriteit op het gebied van biomechanica. Veiligheidsschoenen met de Walkline® Inside-technologie bieden voeten de vrijheid zich op een natuurlijke manier te bewegen. Dit komt door de zeven unieke ontwerpkenmerken, die de natuurlijke biomechanische functies van de voet stimuleren in plaats van beletten.

De meeste veiligheidsschoenen hebben een gebogen leest in ‘banaanvorm’, waardoor de voet in een onnatuurlijke, verkrampte positie wordt gedwongen. De middenvoet kan hierdoor aanzienlijk minder goed schokken opvangen. Walkline® heeft een rechte leest, waardoor de voeten alle ruimte hebben om schokken tijdens het lopen op een natuurlijke manier op te vangen.

Bekijk de 7 features van Walkline®

All Season werksokken

Bata Industrials heeft sokken ontwikkeld die extra beschermingsgebieden hebben over de gehele sok, om uw voeten te beschermen en verwondingen te voorkomen. De aparte gebieden worden aangegeven op de foto. Het comfort boord is super elastisch; om er zeker van te zijn dat het niet te strak om uw been zit. De beensteun wordt gecreëerd door de sok extra stevigheid te geven; dit helpt uw been in de juiste positie te blijven houden. De enkelbescherming is ontwikkeld door te zorgen voor extra dikte binnenin de sok; dit beschermt tegen verwondingen als blaren wanneer de voet tegen de binnenkant van de schoen schaaft.

Leer waarom All Season sokken zo lekker zitten