WHAWOWA

Geen saaie neutrale of herenschoenen in een kleinere maat meer! Met de WHAWOWA-collectie bieden we eindelijk een veiligheidsschoen met een perfecte leest voor vrouwen. Volledig aangepast aan de vorm en de maat van de vrouwelijke voet. Uniek in zijn soort. Dit zorgt voor een betere pasvorm, geeft meer comfort en voorkomt blessures.

In branches als assemblage, automobielindustrie, levensmiddelenindustrie of logistiek heb je maximale veiligheid nodig. Bij het kiezen van de juiste werkschoenen kijk je naar veiligheid, comfort en prijs. Maar het is algemeen bekend dat vrouwen ook kijken naar modelleringen en kleur. De WHAWOWA-collectie is stijlvol, hoogwaardig en veilig. De modellen bieden ultieme bescherming, dankzij de aluminium veiligheidsneus en sterke, antislipzool. Gemaakt van de beste en meest duurzame materialen en voorzien van slimme technologieën, zoals schokabsorptie, Odor Control en zeer ademende voering die demping biedt en vocht afvoert. En dankzij de Premium Fit inlegzool, de verende EVA-tussenzool en het Easy Rolling System® voelt het alsof je op wolken loopt.

Geslacht
Veiligheidscategorie
Model
Industrie
Zool
Kenmerken
Eigenschappen
Eigenschappen
Veiligheidsneus 200J
Neusbescherming
 • Ada

  Halfhoge bescherming in stijlvol leder. Heb je bescherming en ondersteuning van de enkel nodig? Dan is de enkelhoge ADA ideaal voor jou. Uitgevoerd in stijlvol, sterk leder. En met een antipenetratie insert van FlexGuard® kunststof, zodat scherpe voorwerpen de schoen niet van onderaf kunnen binnendringen.

 • Anna Lee

  Lichtgewicht veiligheidsschoen met ademende eigenschappen. ANNA LEE heeft een lichtgewicht, gebreide schacht. Deze speciale ‘knit’ maakt de schoen extra ademend. De EVA-tussenzool zorgt voor comfort. De rubberen loopzool combineert de juiste hoeveelheid energieteruggave met schokabsorptie en stabiliteit. De perfecte schoen voor werk in logistiek en magazijn.

 • Bibian

  Lichtgewicht veiligheidsschoen met ademende eigenschappen. Bibian heeft een lichtgewicht, gebreide schacht. Deze speciale ‘knit’ maakt de schoen extra ademend. De EVA-tussenzool zorgt voor comfort en de FlexGuard insert voorkomt penetratie van scherpe objecten door de zool. De rubberen loopzool combineert de juiste hoeveelheid energieteruggave met schokabsorptie en stabiliteit. De perfecte schoen voor werk in logistiek en magazijn

 • Florence

  Trendy lederen schoen voor op het werk én daarbuiten. FLORENCE is ontworpen voor de vrouw die pendelt tussen kantoor en een omgeving waar veiligheidsschoenen vereist zijn. Bijvoorbeeld een productie. Florence heeft een lederen bovenwerk en een trendy lifestyle ontwerp.

 • Marie

  Waterafstotend en penetratiebestendig. De MARIE heeft een antipenetratie insert van FlexGuard® kunststof. Dat maakt deze schoen penetratiebestendig: scherpe voorwerpen kunnen de schoen niet van onderaf binnendringen. De schacht is van textiel met waterafstotende eigenschappen. Deze combinatie maakt deze schoenen bij uitstek geschikt voor werk in automobielindustrie/assemblage en productie/verwerking.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.