Eco werksokken

Eco werksokken, een nieuwe sokkenlijn die een stap vooruit zet naar een milieuvriendelijke wereld. De collectie omvat werksokken die geschikt zijn voor alle seizoenen of specifiek ontworpen zijn voor extra verkoeling of warmte. Gemaakt van gerecycled Pro-Cool® EcoMade polyester en Polyfresh® polyester, beide GRS gecertificeerde materialen maken gebruik van vezels afkomstig van gerecyclede PET-flessen. Deze nieuwe Eco werksokken dragen niet alleen bij aan een beter milieu, maar leveren ook ongeëvenaard comfort, een uitstekende pasvorm en effectieve vochtregulatie. Alle werksokken van Bata Industrials, inclusief de ECO-serie, hebben het OEKO-TEX Standard 100 product klasse II certificaat.

Kenmerken
Eigenschappen
Eigenschappen
 • All Seasons Cotton Eco

  All Seasons sokken zijn ontworpen om je comfortabel te houden, hoe koud of warm het ook is. Ze zijn voorzien van een asymmetrische zool, die zorgt voor een betere verdeling van de belasting en een natuurlijke afwikkeling van de rolbeweging. Verder is het comfort optimaal door de links en rechts gebreide teenvorm en beschermende badstofzones voor enkel en achillespees. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

 • All Seasons Merino Wool Eco

  All Seasons sokken zijn ontworpen om je comfortabel te houden, hoe koud of warm het ook is. Gemaakt uit Merino wol, een zeer fijne wol die niet kriebelt en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur van de huid. Het houdt 30% vocht vast zonder nat aan te voelen en is van nature elastisch, vuilbestendig, en antibacterieel. Ze zijn voorzien van een asymmetrische zool, die zorgt voor een betere verdeling van de belasting en een natuurlijke afwikkeling van de rolbeweging. Verder is het comfort optimaal door de links en rechts gebreide teenvorm en de beschermende badstofzones voor enkel en achillespees. De Merino Wol versie is gemaakt van een niet-jeukende wol die een gelijkmatige huidtemperatuur behoudt. Het houdt 30% vocht vast zonder nat aan te voelen, en is van nature elastisch, vuilafstotend en antibacterieel. Wasvoorschriften T 30° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

 • Cool LA 1 Eco

  Een korte, naadloze sok ontworpen voor warme werkomstandigheden, bijvoorbeeld in de lichte industrie, logistiek of buiten. De voeten blijven aangenaam comfortabel. De sok is ESD dankzij de Bekinox metaalvezel. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

 • Cool LS 1 Eco

  Een fijngebreide dunne werksok met ESD en "No odor" door Polyfresh®GRS. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

 • Cool LS 2 Eco

  Een lichtgewicht sok met zeer goed vochttransport door speciale Bata Pro-Cool®EcoMade vezels, je voeten blijven droog en fris tijdens het dragen van deze sokken in veiligheidsschoenen. Deze sok is de lichte versie van onze Bata Cool MS 1 ECO sok. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

 • Cool MS 1 Eco

  Koele werksok met uitstekende vochtregulatie, dit zorgt voor frisse en droge voeten. Ook een veilige sok met ESD-eigenschappen door de metaalvezels die in het garen zijn verwerkt. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

 • Cool MS 2 Eco Antraciet

  Cool MS 2 ECO is een allround werksok, met ESD, No-Odor eigenschappen en speciale ventilatiekanalen voor optimaal koele en frisse voeten. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

 • Cool MS 2 Eco Black

  Cool MS 2 ECO is een allround werksok, met ESD, No-Odor eigenschappen en speciale ventilatiekanalen voor optimaal koele en frisse voeten. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

 • Lady Bamboo Eco

  Een lichtgewicht en extra zachte werksok, speciaal gevormd voor de vrouwenvoet. Gemaakt van viscose van bamboe en wol voor zachtheid en vochtregulatie plus polyamide voor sterkte van de sok. Door de combinatie van uitstekende vochtregulerende eigenschappen en Polyfresh® gerecyclede polyestervezels blijven de voeten aangenaam droog en fris. Door de Ultrafresh® behandeling krijgen onaangename geurtjes geen kans. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

 • Thermo ML Eco

  Lange warme wollen sok met extra steun- en beschermingszones. Wasvoorschriften T 30° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

 • Thermo MS 3 Eco

  Warme wollen werksok met Pro-Cool® EcoMade in het voetbed om de voeten droog en warm te houden. Wasvoorschriften T 30° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.