Onze geliefde Bata Enduro collectie van Bata Industrials is perfect voor alle soorten werkzaamheden, of ze nu licht of zwaar zijn. Met een aanzienlijk upgrade is onze bestseller nog beter dan ooit tevoren. Meer dan ooit is de Enduro collectie de verwezenlijking van waar wij als merk voor staan. De ultieme combinatie van technologie, innovatie en de toewijding aan professionele veiligheid. Progress made by never changing our principles.

VERHOGEN VAN GEZONDHEID & COMPORT

We hebben de Bata Enduro collectie verbeterd met eersteklas ergonomie. Hoewel ‘bio-mimicry’ misschien een beetje fancy klinkt, hebben we simpelweg de natuurlijke bewegingen van je voet zo goed mogelijk nagebootst. Ons doel: weerstand verminderen, perfecte voetplaatsing, energieteruggave optimaliseren en stabiliteit verbeteren. Met de tot 3.0 verbeterde Walkline®-technologie geven onze zorgvuldig ontworpen schoenen prioriteit aan maximaal comfort, bevorderen ze goede loopafwikkeling en minimaliseren ze potentiële gezondheidsproblemen. Ontdek hoe we een schoen hebben gemaakt die elke taak aankan…

VEILIGHEID EERST

Ervaar verbeterde veiligheid dankzij onze innovatieve zoolontwerpen en verbeterde ladder-grip, zowel in PU als rubber. De ACT-modellen hebben een PU/PU-zool en de PWR-modellen een PU/Rubberen zool. Kies voor binnenwerk de PU-zool, die een betere grip biedt op gladde vloeren. De Twist Zone minimaliseert bovendien wrijving door rotatie, waardoor je knieën minder belast worden! Voor buiten- of natte omgevingen is de rubberen zool ideaal, met en profiel dat zorgt voor ‘easy dirt release’ en waterafvoer, terwijl de slipweerstand behouden blijft. We hebben de veiligheidsneus geüpgraded naar aluminium, wat zorgt voor behoud van beschermende kracht bij verminderd gewicht, en we hebben stalen en composietlagen toegevoegd om het binnendringen van scherpe voorwerpen via de zool te voorkomen, en zo jouw veiligheid te waarborgen.

De nieuwe Bata Enduro collectie:
Progress made by never changing our principles.

ONTDEK BATA ENDURO VAN DICHTBIJ

Voor een meer persoonlijke kennismaking met de Bata Enduro collectie komen onze vertegenwoordigers graag langs met samples om ze nader te bekijken. Interesse? Vul dan graag onderstaand formulier in. Eén van onze vertegenwoordigers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.