Bata Industrials biedt, naast veiligheidsschoenen met het drie wijdtesysteem, nu ook een totaal ontzorgingsconcept aan, genaamd Bata Adapt. De uitkomst wanneer voetproblemen een belemmering vormen voor gezondheid, comfort en veiligheid op de werkvloer.

Van alle dragers van veiligheidsschoenen kampt minimaal 30% met voetproblemen. Denk dan aan comfort ongemakken of medische klachten. Dat werkt niet motiverend en werkt inefficiëntie en ziekteverzuim in de hand. Bata Adapt biedt verschillende oplossingen.

Loopcomfort

Bata Industrials biedt diverse veiligheidsschoenen aan met een brede of smalle pasvorm. Een passende werk sok verhoogt daarbij het draagcomfort, de veiligheid en de levensduur van de schoen. Voor een nog betere pasvorm en voorzien van slimme, ondersteunende zones voor een optimaal draagcomfort en stabiliteit.

Hypo-allergene lederkleuring

We kunnen verder zorgen voor hypo-allergene lederkleuring. Natuurlijk gekleurd leder bevat geen chroom en is daarom huidvriendelijker. Een oplossing voor mensen met een zeer gevoelige huid die allergisch reageren op synthetische producten.

Bata Adapt Shoes which fit right

Bata Adapt fitting bus

De Bata Adapt pasbus, het mobiele meetcentrum van Bata Industrials, komt in de Benelux bij bedrijven om individuele voetproblemen op te lossen. Naast diverse Bata veiligheidsschoenen in verschillende wijdtematen, sokken en inlegzolen, bevindt zich ook specialistische apparatuur (zoals een 2D voetscanner) in de bus. Op basis van de klachten, wensen en de scanuitslag bieden we je een passende oplossing. Waar nodig verwijzen we door naar specialisten. Voor meer informatie over Bata Adapt neem je contact op met onze Customer Service op +31 (0)499 36 29 12.