City

Curve veiligheidsschoenen zijn speciaal ontworpen voor dames. Deze sportieve veiligheidsschoen is S1P, licht in gewicht, volledig metaalvrij en heeft een SRA gecertificeerde rubber loopzool die zorgt voor uitstekende grip en tractie. De EVA tussenzool is ontwikkeld om maximale demping te bieden tijdens het lopen. Dit alles draagt bij aan het dagelijkse comfort en de ondersteuning als je veel tijd op je voeten doorbrengt.

Geslacht
Veiligheidscategorie
Model
Industrie
Zool
Kenmerken
Eigenschappen
Eigenschappen
Veiligheidsneus 200J
  • Curve

    De Curve is een fijne veiligheidsschoen ontwikkeld voor dames. Deze speciaal voor vrouwen gemaakte veiligheidsschoen is erg sportief en ideaal voor de automotive, lichte industrie en logistiek. De  Curve heeft een EVA-tussenzool die maximale demping geeft. De rubber zool zorgt voor perfecte grip.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.