Bata Industrials International presenteers BataIndustrials.nl als een service voor allen. Noch Bata Industrials International, noch enige dochteronderneming of moederorganisatie Bata Shoe Organisation zijn verantwoordelijk voor, en wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit het gebruik, een verwijzing naar, of het vertrouwen op de informatie weergegeven op deze website of een van de websites die gelinkt zijn vanaf deze website. Hoewel informatie en inhoud gegeven op deze website is geschreven met de intentie om nauwkeurig te zijn en periodiek bijgewerkt wordt, is er geen garantie dat de informatie gevonden op deze website correct, compleet en bijgewerkt is. Bata Nederland B.V. houdt zich aan de nieuwe privacy wetgeving (AVG).

De website van Bata Industrials kan links bevatten naar andere bronnen online, zoals websites, waarvoor Bata Industrials niet voor verantwoordelijk is en nooit aansprakelijk gesteld kan worden voor de juistheid of inhoud van de informatie.
Links van Bata Industrials naar websites van derden betekenen geen goedkeuring door Bata Industrials van de partijen of hun producten of diensten.

Inhoud van deze website is beschermd door middel van copyright en mag op geen enkele wijze gekopieerd worden zonder de toestemming van Bata Industrials International.

Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor web statistieken, met als doel om u de beste gebruikerservaring te bieden. We respecteren uw privacy en zullen deze gegevens niet verkopen of doorgeven aan derden.