All Seasons werksok technologie

De All Seasons werksokken hebben de perfecte pasvorm voor onze veiligheidsschoenen, die de natuurlijke loop van je voeten stimuleert en ondersteunt.

Achilles en hielbescherming

De Achillesbescherming is het gedeelte wat extra flexibel is, maar tegelijkertijd ook sterk is om de Achilles te beschermen tegen verwondingen. De hielbescherming is antibacterieel, om de gezondheid van de voeten te verbeteren. De stof is extra dik om de hiel te beschermen tegen verwondingen.

Extra comfort

Het teengebied is extra dik om de voeten te beschermen tegen verwondingen. Het heeft ook een speciaal gedeelte wat schokabsorberend is. De sok is geweven in een asymmetrische vorm, om de natuurlijke vorm van de voet te volgen. Iedere sok is voorzien van een L of een R om aan te geven of het voor de rechter of linker voet is. De naden in het teengebied zijn zeer klein zodat deze nauwelijks voelbaar zijn en zorgen voor meer comfort.

Flex fit

Het wreefgedeelte is speciaal ontwikkeld om extra steun te geven aan de voeten. In dit gedeelte is de stof wat strakker dan de rest van de sok, net als de stof in de Achillesbescherming. De Flex fit is ontworpen met dunner en meer flexibele garen; dit beschermt de sok tegen verfrommelen en zorgt voor meer comfort.

Veiligheidsschoenen van Bata Industrials zijn ontworpen om te zorgen dat je voeten veilig zijn, goed aanvoelen en er top uit zien.