De werksokken voor het hele seizoen (All Season) zijn ontwikkeld door onze sokken research & development afdeling, in samenwerking met het R&D team van onze veiligheidsschoenen. Deze werksokken hebben de perfecte pasvorm voor in veiligheidsschoenen, die de natuurlijke loop van je voeten stimuleert en ondersteunt. De All Season werksokken worden gemaakt in onze sokkenfabriek in het Noord-Brabantse Best.

Werksokken technologie

We hebben sokken ontwikkeld die extra beschermingsgebieden hebben over de gehele sok, om uw voeten te beschermen en verwondingen te voorkomen. De aparte gebieden worden aangegeven op de foto. Het comfort boord is super elastisch; om er zeker van te zijn dat het niet te strak om uw been zit. De beensteun wordt gecreëerd door de sok extra stevigheid te geven; dit helpt uw been in de juiste positie te blijven houden. De enkelbescherming is ontwikkeld door te zorgen voor extra dikte binnenin de sok; dit beschermt tegen verwondingen als blaren wanneer de voet tegen de binnenkant van de schoen schaaft.

Achilles en hielbescherming

De achillesbescherming is het gedeelte wat extra flexibel is, maar tegelijkertijd ook sterk is om de achilles te beschermen tegen verwondingen. De hielbescherming is antibacterieel, om de gezondheid van de voeten te verbeteren. De stof is extra dik om de hiel te beschermen tegen verwondingen.

Extra comfort

Het teengebied is extra dik om de voeten te beschermen tegen verwondingen. Het heeft ook een speciaal gedeelte wat schokabsorberend is. De sok is geweven in een asymmetrische vorm, om de natuurlijke vorm van de voet te volgen. Elke sok is voorzien van een L of een R om aan te geven of het voor de rechter of linker voet is. De naden in het teengebied zijn zeer klein zodat deze nauwelijks voelbaar zijn en zorgen voor meer comfort.

Flex fit

Het wreefgedeelte is speciaal ontwikkeld om extra steun te geven aan de voeten. In dit gedeelte, de stof in dit gedeelte is wat strakker dan in de rest van de sok net als de stof in de achillesbescherming. De Flex fit is ontworpen met dunner meer flexibele garen; dit beschermt de sok tegen verfrommelen en zorgt voor meer comfort.