AS/NZS 2210.3:2009

Geslacht
Veiligheidscategorie
Model
Industrie
Zool
Kenmerken
Eigenschappen
Eigenschappen
Veiligheidsneus 200J
Neusbescherming
  • Longreach Black Boa

    Helix veiligheidslaarzen hebben alles: ze zijn namelijk lichtgewicht, duurzaam, stijlvol en bieden het hoogste niveau van comfort in de zwaarste werkomstandigheden. Deze robuuste veiligheidslaarzen hebben een geavanceerd dempingssysteem voor de best mogelijke schokabsorptie. De Helix-collectie gaat met deze schokabsorptie de vermoeidheid en impact op de voeten en gewrichten optimaal tegen tijdens lange werkdagen. Het Boa sluitsysteem zorgt ervoor dat de veiligheidslaarzen stevig en comfortabel sluiten rondom de voet. De Longreach Black Boa is geschikt voor gebruik in zware industrie, de bouw, agrarische sectoren, chemie en de mijnbouw. Klik hier voor meer informatie over het BOA® Fit System.

  • Longreach Black Zip

    Helix veiligheidslaarzen zijn speciaal ontwikkeld voor het zware werk. Deze veiligheidslaarzen zijn stijlvol, lichtgewicht en duurzaam en bieden het hoogste niveau van comfort in de zwaarste werkomstandigheden. Je voeten blijven beschermd tegen scherpe objecten door de antiperforatie tussenzool gemaakt van composiet. De composiet veiligheidsneus zorgt er daarnaast voor dat er geen schade wordt aangericht door zware vallende objecten. De loopzool van de Longreach Black Zip is olie en brandstof resistent. De Longreach Black Zip beschikt over een geavanceerd dempingssysteem voor de best mogelijke schokabsorptie. Veiligheidslaarzen van de Helix-collectie gaan daarmee vermoeidheid en impact op de voeten en gewrichten optimaal tegen.

  • Longreach Wheat Zip

    Veiligheidslaarzen uit de Helix collectie hebben alles: ze zijn lichtgewicht, duurzaam, stijlvol en bieden het hoogste niveau van comfort in de zwaarste werkomstandigheden. De Longreach Wheat Zip is speciaal ontworpen voor de zwaarste werkomstandigheden. Deze S3 veiligheidslaarzen kunnen tegen een stootje en worden gebruikt in de agrarische sector, bouw, chemie, mijnbouw en natuurlijk de zware industrie. De schacht is gemaakt van een hoge kwaliteit Nubuck leer en de zool van PU/rubber. De Longreach Wheat Zip is bestand tegen extreem hoge temperaturen en heeft een loopzool die olie en brandstof resistent is. De Longreach Wheat Zip is metaal vrij, SRC gecertificeerd en beschikt over de Bata cool comfort® voering.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.