BOA® Fit System

Het BOA® Fit System, dat speciaal ontworpen is om te presteren, is te vinden in de producten van Bata Industrials. Het bestaat uit een micro-instelbare draaiknop, een supersterke lichtgewicht kabel en flexibele kabelgeleiders. Elke unieke configuratie is ontworpen voor een snelle, moeiteloze en nauwkeurige pasvorm en wordt ondersteund door de BOA® garantie.

Voordelen van het BOA® Fit System REDEFINING THE FUTURE OF FIT.

WENDBAARHEID EN SNELHEID

Het BOA® Fit System maakt snellere, krachtigere richtingsveranderingen mogelijk door een naadloze verbinding tussen de apparatuur en het lichaam.

KRACHT EN PRECISIE

Kracht zonder afbreuk te doen aan de precisie, het BOA® Fit Systeem levert meer explosieve actie en een ongeëvenaarde nauwkeurigheid.

DUURZAAMHEID EN GEZONDHEID

Ga verder, sneller en sterker. Het BOA® Fit System bespaart energie door het verbeteren van de circulatie en de efficiëntie.

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Ontworpen met hoge kwaliteit, duurzame materialen, en streng getest in het veld, is het BOA® Fit System gegarandeerd in elke omgeving te presteren.

How it works

Bekijk alle veiligheidsschoen met het BOA® Fit System.

BOA® Fit System

BOA® Fit System, ontstaan in de Rocky Mountains in 2001, levert een snelle, moeiteloze, nauwkeurige pasvorm, speciaal gebouwd om te presteren. BOA’s gepatenteerde systeem bestaat uit drie integrale onderdelen: een micro-instelbare draaiknop, een supersterke lichtgewicht kabel, en flexibele kabelgeleiders.

’s Werelds beste zijn beter met BOA®

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.