BOA

Het BOA Fit System® wordt gebruikt in een gedeelte van de Bata Industrials collectie. Dit unieke systeem wordt gebruikt dat je veiligheidsschoenen snel vast en los gemaakt kunnen worden en over de gehele voet een gelijke druk distritributie plaatsvindt. Het BOA systeem bestaat uit een veterwiel, een roestvrijstalen veter en flexibele kabelgeleiders, wat resulteert in een consistente sluiting en gelijkmatige drukverdeling. Hierdoor wordt de doorbloeding van de voet niet belemmerd.

Voordelen van BOA

  • Het einde van loshangende veters, hetgeen vaak de oorzaak is van struikel- en valpartijen op de werkvloer.
  • Snel aan te trekken met een eenvoudige draai aan de kabelspoel snel en nauwkeurig naar de gewenste druk klikken.
  • Snel uittrekken (in één beweging) door de spoel naar voren te bewegen.
  • Gemaakt van vliegtuigklasse roestvrij staal. Sterker per gram dan tankbepantsering. Made from aircraft-grade stainless steel, Boa laces are stronger per gram than tank armor.

Bekijk alle veiligheidsschoen met het BOA sluit systeem.

Gary Hammerslag (BOA)

”We worden gemotiveerd door groots werk. Het resultaat van ons product is erg afhankelijk van het werk van onze partners. We hebben het gevoel dat de mensen bij Bata ook een passie hebben voor goed werk en daarom houden we ervan om met hen samen te werken.”
– Gary Hammerslag, Boa Chairman & Founder

Veiligheidsschoenen van Bata Industrials zijn ontworpen om te zorgen dat je voeten veilig zijn, goed aanvoelen en er top uit zien.