Onze bereikbaarheid de komende weken

Beste klant,

De wereld gaat door turbulente tijden met de verspreiding van COVID-19. We hebben helaas allemaal te maken hebben met een ongekende verstoring van ons dagelijks leven. Onze eerste prioriteit is nu de gezondheid van onze medewerkers en hun gezinnen. Na zorgvuldig te hebben geluisterd naar de adviezen van de lokale overheden en de WHO, hebben we vandaag besloten om onze fabriek in Best tijdelijk te sluiten. Alle onze collega’s van sales en kantoor werken vanaf nu vanuit huis. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en de order intake gewoon door te laten gaan, hebben we het volgende geregeld:

  • Voor orders en order gerelateerde vragen, vragen wij u deze te mailen naar onze Customer Service. Voor bestellingen kunt u mailen naar: nl.order@bata.com
  • Voor andere zaken gerelateerd aan onze collecties, mail naar: nl.info@bata.com. Onze collega’s van de klantenservice hebben allemaal toegang tot deze twee accounts en zullen uw vraag per mail beantwoorden.
  • Onze webshop is open en bestellingen worden verwerkt en uitgeleverd door onze logistieke partner Schotpoort.
  • Uw vaste accountmanager is mobiel bereikbaar. De nummers van onze accountmanagers zijn terug te vinden op het bijgevoegde document.
  • Indien een contactpersoon niet bereikbaar is, verontschuldigen wij ons op voorhand en vragen wij u contact op te nemen via de mail.
  • Als u een vraag heeft met betrekking tot Marketing, Financiën of Inkoop dan kunt u deze afdelingen rechtstreeks mailen. De e-mailadressen vindt u in het bijgevoegde document.

We hebben vertrouwen in ons vermogen om deze huidige uitdagingen aan te gaan door als één team te blijven werken in de Benelux en de rest van Europa.
Blijf in goede gezondheid en veiligheid gaat voorop, zeker in deze dagen.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.