Nieuw in onze collectie: de Radiance

RADIANCE SAFETY SHOES, SERIOUSLY BOOSTING.

De Radiance collectie is ontworpen met oog voor stijl en veiligheid. Naast de sportieve look beschikt de veiligheidsschoen over een hele reeks eigenschappen, om maximale bescherming en comfort te bieden. De hele dag door. De Radiance collectie is dan ook de perfecte mix van design, veiligheid en comfort.

Bekijk hier de nieuwe Radiance collectie

De trendy Radiance collectie is gemaakt van lichtgewicht, ademende stoffen. De perfecte grip is te danken aan de robuuste Vibram® buitenzool. Dit type loopzool is vooral bekend om zijn superieure kwaliteit en prestaties op het gebied van SRC slipweerstand. Elk model is EN ISO 20345:2011 gecertificeerd en voorzien van een beschermende neus van composiet en een metaalvrije anti-penetratie insert. Al deze specifieke functies zijn ontworpen om je voeten veilig, gezond en comfortabel te houden.

Op het eerste gezicht lijkt de schoen op een gewone, subtiel gekleurde sneaker. Maar binnenin schuilt de meest geavanceerde technologie voor het bieden van maximaal comfort.Neem een kijkje dichterbij en je ziet een lichtgewicht EVA tussenzool met 3B-Motion technologie: Bata’s Boosting Base. Deze technologie geeft je voeten een enorme powerboost bij elke stap die je zet. Het unieke aan deze schoenen is dat je voeten na een lange dag werken nog steeds comfortabel aanvoelen en je nog veel energie over hebt!

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.