Een nieuw hoofdstuk

Met trots presenteren wij de rebranding van “Bata Industrials, The Safety Shoe”. De nieuwe positionering is zeker niet gekozen uit arrogantie, maar uit passie. We willen dat professionals sterk staan, met vertrouwen lopen en onder alle omstandigheden veilig zijn. En dat begint niet alleen met zomaar een veiligheidsschoen. Dat begint bij The Safety Shoe.

Als onderdeel van de Bata Schoenorganisatie, ’s werelds grootste schoenenfabrikant, hebben we met trots besloten onze herkomst te eren door de welbekende B van Bata op te nemen in het nieuwe Bata Industrials beeldmerk. Zwart en blauw typeren het nieuwe logo. Tot slot, bij Bata Industrials nemen we veiligheid zeer serieus, maar we willen ook dat professionals hun verantwoordelijkheid serieus nemen. Daarom gebruiken we vanaf nu de tagline: Seriously.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.