De voering van een veiligheidsschoen voegt veel meer toe dan alleen maar comfortabel aanvoelen. Zo heeft Bata Industrials een aantal voeringen ontwikkeld om de voeten ademend, droog en op een prettige temperatuur te houden.

Bata Cool Comfort® –voering

Veiligheidsschoenen van Bata Industrials met Bata Cool Comfort®-voering laten de voeten ademen. Dit voorkomt onaangenaam warme voeten tijdens het werken. De Bata Cool Comfort® -voering houdt de voeten droog, comfortabel en fris voor een aangenaam gevoel, de hele werkdag door.

Bata Ventair® – voering

Veiligheidsschoenen van Bata Industrials met een Bata Ventair® – voering bieden een aangenaam klimaat in de schoen. Zo kun je comfortabeler en zonder zorgen doorwerken. Je voeten worden niet te klam en warm wanneer je vele meters loopt op de werkvloer.

Leren voering

Onze leren voering wordt gemaakt van hoogstaande kwaliteit leer. Veiligheidsschoenen van Bata Industrials met een lederen voering voelen heerlijk aan. Het natuurlijke materiaal is ademend, voert vocht af en zorgt voor een prettig klimaat in jouw veiligheidsschoenen.