De SportMates collectie

Niets is belangrijker dan veiligheid op de werkplek. Daarom is veiligheid de meest cruciale factor in het ontwikkelingsproces van onze schoenen. Maar als het gaat om veiligheidsschoenen, eisen professionals vandaag de dag meer dan alleen de beste bescherming. Ze willen schoenen die maximale comfort en stabiliteit bieden, er stijlvol uitzien en tegelijkertijd hun voeten de hele dag voorzien van de beste steun. De SportMates® collectie is ontworpen om de meest veeleisende professionals tevreden te stellen. Het zal hun verwachtingen op alle fronten overtreffen!

Bescherming in style

Bekijk hier de SportMates collectie

De SportMates® collectie is een nieuwe standaard in veiligheid, ademend vermogen en design. Met zijn sportieve stijl en lichtgewicht, zijn SportMates® de perfecte oplossing voor professionals die veel onderweg zijn. Een zachte dempende EVA-tussenzool zorgt voor uitstekend comfort en een hoge schokabsorptie. Dit, in combinatie met een voetbed van latex memory foam en een lichtgewicht schacht gemaakt van ademend mesh, creëert een optimaal klimaat in de schoen voor een dag lang comfort.

Non-stitching

Alle eigenschappen zijn gericht op maximale veiligheid en maximaal comfort. Een naadloze schacht minimaliseert de mogelijkheid van breuk op het stiksel. Hoewel licht, flexibel en comfortabel; SportMates® bieden ook de best mogelijke bescherming met een veiligheidsneus van composiet en een duurzame rubberen buitenzool. Veilig, licht, comfortabel, ademend en een sportieve look: de SportMates® collectie levert een compromisloze kwaliteit en de beste prestaties tegen een lage prijs.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.