BOOST MASTER BOB WIN-ACTIE

Kent u hem al onze BOOST MASTER BOB! Hij promoot al onze collecties die de voeten een enorme BOOST geven. NEVER BE BORING hebben we onszelf beloofd met de introductie van onze nieuwe branding. Nou saai is BOB zeker niet en onze nieuwe collectie Radiance met introductiecampagne al helemaal niet. Wie nu een paar Radiance veiligheidsschoenen koopt maakt kans op een leuke prijs.

Een win-actie? Leuk, maar dan wel zoals Boost Master Bob het natuurlijk graag ziet. Daarom kun je met onze Radiance collectie niet zomaar een prijs winnen, maar maak je kans op een indrukwekkende combi van elektrische scooter en step: the original RubRider! Hij gaat 25 km/u en met een volle accu kom je wel 70 km ver. Comfortabel, geruisloos en héél opvallend.

De RubRider is DW-goedgekeurd en je hebt geen helm nodig. Die wil je winnen!

De win-actie is gesloten, we nemen contact op met de winnaar.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.