Mammoet

Voor de nieuwe collectie veiligheidsschoenen wilde Mammoet samenwerken met Bata Industrials, omdat beide bedrijven een duidelijk gezamenlijk doel hebben: professionals de beste veiligheid bieden die er is. Beide bedrijven hebben een lange historie als marktleider in hun vakgebied en beide bedrijven halen maximale waarde uit hun wereldwijde aanwezigheid.

Des te meer reden om de krachten te bundelen. De Mammoet collectie bestaat uit 4 prachtige modellen. De Mammoet Anchor en Which. Een mid cut range met veters of rits. Een high cut range, de Mammoet Bolster. Ook verkrijgbaar met veters en rits. En last but not least de stoere Mammoet Barge pull up laars. De collectie is compleet met  hoogwaardige Mammoet sokken.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.