43-46

Kenmerken
Eigenschappen
Eigenschappen
Kleur
  • All Seasons Cotton Eco

    All Seasons sokken zijn ontworpen om je comfortabel te houden, hoe koud of warm het ook is. Ze zijn voorzien van een asymmetrische zool, die zorgt voor een betere verdeling van de belasting en een natuurlijke afwikkeling van de rolbeweging. Verder is het comfort optimaal door de links en rechts gebreide teenvorm en beschermende badstofzones voor enkel en achillespees. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

  • All Seasons Merino Wool Eco

    All Seasons sokken zijn ontworpen om je comfortabel te houden, hoe koud of warm het ook is. Gemaakt uit Merino wol, een zeer fijne wol die niet kriebelt en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur van de huid. Het houdt 30% vocht vast zonder nat aan te voelen en is van nature elastisch, vuilbestendig, en antibacterieel. Ze zijn voorzien van een asymmetrische zool, die zorgt voor een betere verdeling van de belasting en een natuurlijke afwikkeling van de rolbeweging. Verder is het comfort optimaal door de links en rechts gebreide teenvorm en de beschermende badstofzones voor enkel en achillespees. De Merino Wol versie is gemaakt van een niet-jeukende wol die een gelijkmatige huidtemperatuur behoudt. Het houdt 30% vocht vast zonder nat aan te voelen, en is van nature elastisch, vuilafstotend en antibacterieel. Wasvoorschriften T 30° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

  • Cool LA 1

    De Cool LA 1 is een enkelsok en bedekt alleen de enkels. De sok is daardoor aanzienlijk koeler in het dragen. De sok beschermt door de enkelhoogte de huid voor wrijving met de schoen. De sok is ESD en heeft een comfortabel boord en een naadloze teen. Met een extra zacht badstof gedeelte bij de voet en hiel en Flex Fit op de wreef voor een rimpelloze overgang van been naar voet. In de sok is Polyfresh® verwerkt, een polyestergaren met luchtkanaaltjes in de vezels die het vocht beter te kunnen transporteren. Dit garen houdt de huid droger. Het garen heeft ook een Ultrafresh® behandeling gehad, om groei van bacteriën te verminderen.

  • Cool LA 1 Eco

    Een korte, naadloze sok ontworpen voor warme werkomstandigheden, bijvoorbeeld in de lichte industrie, logistiek of buiten. De voeten blijven aangenaam comfortabel. De sok is ESD dankzij de Bekinox metaalvezel. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

  • Cool LS 1 Eco

    Een fijngebreide dunne werksok met ESD en "No odor" door Polyfresh®GRS. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

  • Cool LS 2 Eco

    Een lichtgewicht sok met zeer goed vochttransport door speciale Bata Pro-Cool®EcoMade vezels, je voeten blijven droog en fris tijdens het dragen van deze sokken in veiligheidsschoenen. Deze sok is de lichte versie van onze Bata Cool MS 1 ECO sok. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

  • Cool MS 1 Eco

    Koele werksok met uitstekende vochtregulatie, dit zorgt voor frisse en droge voeten. Ook een veilige sok met ESD-eigenschappen door de metaalvezels die in het garen zijn verwerkt. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

  • Cool MS 2 Eco Antraciet

    Cool MS 2 ECO is een allround werksok, met ESD, No-Odor eigenschappen en speciale ventilatiekanalen voor optimaal koele en frisse voeten. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

  • Cool MS 2 Eco Black

    Cool MS 2 ECO is een allround werksok, met ESD, No-Odor eigenschappen en speciale ventilatiekanalen voor optimaal koele en frisse voeten. Wasvoorschriften T 40° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

  • Thermo ML Eco

    Lange warme wollen sok met extra steun- en beschermingszones. Wasvoorschriften T 30° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

  • Thermo MS 3 Eco

    Warme wollen werksok met Pro-Cool® EcoMade in het voetbed om de voeten droog en warm te houden. Wasvoorschriften T 30° machinewas, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel, niet strijken.

  • Anti Bug

    Een anatomisch gevormde lange sok van koel katoen en cellulose met Cell Solution® Protection vezels. De sok beschermt de voeten en onderbenen tegen vervelende teken- en muggenbeten en nog belangrijker tegen infectieziekten die deze beten kunnen veroorzaken.* Dankzij het antibacteriële zilver krijgen ook nare geurtjes geen kans. De perfecte sok voor iedereen die in de buitenlucht werkt.

    • De Anti Bug sok is getest en goedgekeurd volgens de Duitse leger richtlijnen TL8305-0331.
    • Cell Solution® Protection is een gepatenteerde technologie waarbij de insecticide permetrine is verwerkt in de vezel. Het verlamt en doodt insecten.
    • Niet schadelijk voor de mens bij het dragen op de huid.
    • Werkzaam tot wel 100 wasbeurten.
    * Het dragen van Anti Bug sokken vermindert het risico op teken en muggenbeten. Het beschermt, maar het blijft altijd belangrijk om uw lichaam en uw kleding na binnenkomst te controleren op teken.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.