Water Resistant

Geslacht
Veiligheidscategorie
Model
Industrie
Zool
Kenmerken
Eigenschappen
Eigenschappen
Veiligheidsneus 200J
Neusbescherming
  • Radiance Vibe

    Laag sneaker model S3 gecertificeerde veiligheidsschoen. Gemaakt met duurzaam slijtvast textiel en antibacteriële mesh voering. EVA tussenzool, Vibram rubberen buitenzool en asymmetrisch gepositioneerd BOA Fit Systeem.

  • Colossus

    Onze laarzen zijn ontwikkeld om zelfs in de lastigste omstandigheden op en top te presteren. Ze combineren uitstekend comfort voor de langste werkdagen met de hoogste bescherming. De rubber-nitril-zolen zijn hitte-, olie- en zuurbestendig. Colossus is een zwarte veiligheidslaars van Bata Industrials. De Colossus is S3, is water resistent, heeft een TPU overneus en een PU / Rubber zool. Ideaal voor ruige werkomstandigheden.

  • Traxx 218

    De Traxx218 is een veiligheidsschoen die valt binnen de S3 veiligheidscategorie. Deze veiligheidsschoen heeft een TPU-neusbescherming en een composiet antipentratie insert. De Bata Cool Comfort®-voering laat de schoen ademen. Onze Traxx-collectie bevat de TPU QuattroTech®-zool, die niet alleen erg flexibel is, maar ook veel demping en schokabsorptie biedt. Je hebt daardoor gegarandeerd uitstekende grip en stabiliteit. Traxx-veiligheidsschoenen hebben een perfecte pasvorm en bieden een verbeterd comfort. Klik hier voor meer informatie over het BOA® Fit System.

  • PWR319 O

    De PWR319 O is een S3 veiligheidsschoen uit de Enduro collectie. Dit hoge model is gemaakt van volnerf leder met een PU-neusbescherming. De schoen heeft een stalen veiligheidsneus en een stalen antipenetratie insert welke voorkomt dat scherpe voorwerpen de zool kunnen binnendringen. De TriTech Plus®-rubber-zool is SRC gecertificeerd en voorzien van een breder en dieper profiel dat bestand is tegen hitte tot 300°C. Het HDry® waterproof membraan voorkomt dat de voeten nat worden en laat de schoen tegelijkertijd ademen.  Odor Control zorgt voor frisse voeten.

  • PWR318 O

    De PWR318 O is een hoog model S3 veiligheidsschoen uit de Enduro collectie met Walkline® 2.0 technologie. De PWR318 O heeft een stalen veiligheidsneus, een stalen antipenetratie insert en een PU-neusbescherming. Het HDry® waterproof membraan houdt de voeten droog en laat de schoen tegelijkertijd ademen. De zool van de PWR318 O is gemaakt van PU-rubber (TriTech Plus®) wat de schoen bestand maakt tegen extreme hitte. Odor Control houdt de voeten fris.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.