S1P

Geslacht
Veiligheidscategorie
Model
Industrie
Zool
Kenmerken
Eigenschappen
Eigenschappen
Veiligheidsneus 200J
Neusbescherming
  • Cernan

    Deze S1P veiligheidsschoen met zijn grote ademende eigenschappen is voor wie binnen of in een warmer klimaat werkt.

  • Flow

    Laag sneaker model S1P gecertificeerde veiligheidsschoen. Gemaakt met duurzaam slijtvast textiel en antibacteriële mesh voering. EVA tussenzool, Vibram rubberen buitenzool en traditioneel gepositioneerd BOA Fit Systeem.

  • Open

    Laag sneaker model S1P gecertificeerde veiligheidsschoen. Gemaakt met duurzaam slijtvast textiel en antibacteriële mesh voering. EVA tussenzool, Vibram rubberen buitenzool en traditioneel gepositioneerd BOA Fit Systeem.

  • Radiance Vigor

    Laag sneaker model S1P gecertificeerde veiligheidsschoen. Gemaakt met duurzaam slijtvast textiel en antibacteriële mesh voering. EVA tussenzool, Vibram rubberen buitenzool en traditioneel gepositioneerd BOA Fit Systeem.

  • RISE

    Rise is een lage felgekleurde S1P schoen uit de SportMates® collectie. Hij zet de norm in veiligheid, ademend vermogen, lichtheid en design, perfect voor professionals onderweg. Een zachte EVA-middenzool met demping zorgt voor een hoge schokabsorptie. In combinatie met een voetbed van latexschuim, ademend mesh en een lichtgewicht bovenwerk zorgt dit voor een optimaal klimaat in de schoen, zodat u de hele dag comfortabel op pad kunt. Een niet-gestikt bovenwerk minimaliseert de kans op breuk, door het verlichten van gevoelige stikselgedeelten. Hoewel de SportMates® de hele dag licht, flexibel en comfortabel zijn, bieden ze de best mogelijke bescherming met composiet veiligheidsneuzen en duurzame rubberen buitenzolen met SRC-slipweerstand.

  • SET

    Set is een halfhoge felgekleurde S1P schoen, uit de SportMates® collectie. Hij zet de norm in veiligheid, ademend vermogen, lichtheid en design, perfect voor professionals onderweg. Een zachte EVA-middenzool met schokdemping zorgt voor een hoge mate van schokabsorptie. In combinatie met een voetbed van latexschuim, ademend mesh en een lichtgewicht bovenwerk creëert dit een optimaal klimaat in de schoen, voor een dag lang comfort. Een niet-gestikt bovenwerk minimaliseert de kans op breuk, door het verlichten van gevoelige stikselgedeelten. Hoewel de SportMates® de hele dag licht, flexibel en comfortabel zijn, bieden ze de best mogelijke bescherming met composiet veiligheidsneuzen en duurzame rubberen buitenzolen met SRC-slipweerstand.

  • SUMM FOUR

    SUMM+ FOUR is een S1P en ESD gecertificeerd laag model veiligheidsschoen met een schacht van microfiber en ademende 3D mesh voor een optimaal ademend vermogen en klimaatbeheersing. De schoen is voorzien van een lichtgewicht aluminium neus en een FlexGuard® kunststof antipenetratie insert. Het BOA® Fit System levert een snelle, moeiteloze en nauwkeurige pasvorm. Om je ultieme grip en slipweerstand te bieden, is de TPU-loopzool SRC-gecertificeerd. Achter het unieke ontwerp gaat geavanceerde technologie schuil: het vergrote profieloppervlak zorgt voor optimale slipweerstand, de schuine hak biedt een hoge stabiliteit tijdens het werk en geeft de schoen een sportieve look. De Premium Fit inlegzool zorgt voor veel comfort, schokabsorptie en stabiliteit. De ademende mesh-voering en Odor Control houden de voeten fris. Veiligheid + duurzaamheid + comfort + stijl = de SUMM van alles wat je nodig hebt in een veiligheidsschoen.

  • Bibian

    Lichtgewicht veiligheidsschoen met ademende eigenschappen. Bibian heeft een lichtgewicht, gebreide schacht. Deze speciale ‘knit’ maakt de schoen extra ademend. De EVA-tussenzool zorgt voor comfort en de FlexGuard insert voorkomt penetratie van scherpe objecten door de zool. De rubberen loopzool combineert de juiste hoeveelheid energieteruggave met schokabsorptie en stabiliteit. De perfecte schoen voor werk in logistiek en magazijn

  • Florence

    Trendy lederen schoen voor op het werk én daarbuiten. FLORENCE is ontworpen voor de vrouw die pendelt tussen kantoor en een omgeving waar veiligheidsschoenen vereist zijn. Bijvoorbeeld een productie. Florence heeft een lederen bovenwerk en een trendy lifestyle ontwerp.

  • Fit

    De Fit is een S1P en ESD gecertificeerde veiligheidsschoen gemaakt van duurzaam slijtbestendig textiel. De voering bestaat uit een licht en duurzaam mesh en de loopzool is gemaakt van rubber. De veiligheidsschoen is SRC gecertificeerd, wat betekent dat de zool ultieme slipbestendigheid biedt op gladde vloeren en ondergronden. De Vibram loopzool gepaard met een EVA tussen -en inlegzool zorgt ervoor dat je de hele dag comfortabel kunt werken. De tussenzool beschikt over de 3B-Motion technologie genaamd: Bata's Boosting Base. De veiligheidsneus is gemaakt van composiet en de flexguard® anti-penetratie insert van kunststof. De TPU neusbescherming zorgt ervoor dat de Fit schoenen minder snel beschadigen tijdens het werk. Deze veiligheidsschoenen blinken uit in de automotive, elektriciteit, en logistieke sectoren. De Fit is beschikbaar in de maten: 35 t/m 47 en wijdtemaat W.

  • Helsinki 3

    De Helsinki 3 is S1P, licht in gewicht, ESD en gemaakt in het Noord-Brabantse Best. De PU-PU loopzool maakt gebruikt van de nieuwe ‘Beam en Pillar’ technologie, welke de beste support geeft en ervoor zorgt dat de loopzool uitermate duurzaam en schokabsorberend is. Deze technologie helpt de gewrichten van de middenvoetsbeentjes, welke de boog van de voet ondersteunen wanneer je loopt (of staat). Onafhankelijk onderzoek en draagproeven laten een toename in stabiliteit van de voet zien, minder druk en een stabielere druk in de middenvoetsbeentjes

  • Legend

    De Legend is een S1P veiligheidschoen met het Boa sluitsysteem. Deze in Nederland gemaakte veiligheidsschoen heeft een PU/PU zool met SRC. De Legend is volledig metaal vrij. Deze werkschoenen beschikken over de Flex Grip welke een adaptieve werking heeft met de ondergrond. Oder control zorgt voor een anti bacteriële werking welke ongewenste luchtjes in de schoen voorkomt. Odor Control is in een onafhankelijk laboratorium getest volgens de AATCC 100-testmethode en leverde een excellente antimicrobiële efficiëntie. Bata Industrials heeft samen met wetenschappers een oplossing ontwikkeld die niet alleen geur elimineert, maar die ook compleet milieuvriendelijk is. Klik hier voor meer informatie over het BOA® Fit System.

  • Spark

    Spark veiligheidsschoenen zijn een ideale combinatie van veiligheid en comfort. Deze stijlvolle S1P veiligheidsschoenen beschikken over een schacht gemaakt van een slijtbestendig textiel. Doordat de Spark ESD gecertificeerd is kunnen deze schoenen gedragen worden in elektronisch gevoelige werkplekken. De Vibram loopzool gepaard met de EVA tussen -en inlegzool zorgt ervoor dat je de hele dag comfortabel kunt werken. De 3B-Motion technologie in de tussenzool: genaamd: Bata's Boosting Base geeft je voeten een enorme powerboost bij elke stap die je zet. De composiet veiligheidsneus en flexguard® anti-penetratie insert van kunststof beschermen de voeten tegen vallende en scherpe objecten. De stijlvolle Spark is beschikbaar in de maten: 35 t/m 47 en wijdtemaat W.

  • Vim

    Veiligheidsschoenen hoeven niet langer saai te zijn. De Radiance collectie is ontworpen met oog voor stijl en veiligheid. De Vim is een S1P gecertificeerde veiligheidsschoen ontworpen met behulp van slijtbestendig textiel. Dit vederlicht model beschikt over een comfortabele mesh voering en een loopzool gemaakt van rubber. De Vibram loopzool gepaard met de EVA tussen -en inlegzool zorgt ervoor dat je de hele dag comfortabel kunt werken. De 3B-Motion technologie: Bata's Boosting Base in de tussenzool geeft je voeten een enorme powerboost bij elke stap die je zet. De composiet veiligheidsneus is bestand tegen directe impacts tot 200 J. De flexguard® kunststof anti-penetratie tussenzool zorgt ervoor dat er geen scherpe voorwerpen de zool kunnen binnendringen. De Vim is een veiligheidsschoen die ontwikkeld is voor gebruik in de lichte industrie, automotive en logistieke sectoren. Alle Radiance veiligheidsschoenen zijn beschikbaar in de maten: 35 t/m 47 en wijdtemaat W.

  • Crypto

    Crypto veiligheidsschoenen zijn S1P, ESD en SRC. Dit lage model is geschikt voor gebruik in de Automotive, Bouw, Elektriciteit / Electronica, Lichte industrie en Logistiek. De lichte en ademende materialen maken het makkelijk om te dragen en de gehele dag energiek te blijven. De Crypto is beschikbaar in de breedtemaat W en XW. De schoen heeft een Bata Cool Comfort®-voering, om het klimaat in de schoen te regelen. Deze schoen is antistatisch.

  • Sync

    De Sync is een blauw met zwarte S1P veiligheidsschoen gemaakt in Nederland. Deze hoge veiligheidsschoen is ideaal voor gebruik in AutomotiveBouwElektriciteit / ElectronicaLichte industrie en Logistiek. Sync heeft Bata Cool Comfort® voering en een SRC PU/TPU zool. Door de lichte, ademende materialen is de Nova-collectie zeer prettig te dragen. Daardoor blijf je je de hele dag op en top energiek voelen, waar je ook aan het werk bent. Bata Industrials heeft hoogstaande microfiber materialen en ademende stoffen gecombineerd met een dynamische TPU Quattrotech en Walkline® 2.0 zool om een schoen te creëren die gemaakt is voor veiligheid en er ook nog eens ultra stijlvol uitziet.

  • Curve

    De Curve is een fijne veiligheidsschoen ontwikkeld voor dames. Deze speciaal voor vrouwen gemaakte veiligheidsschoen is erg sportief en ideaal voor de automotive, lichte industrie en logistiek. De  Curve heeft een EVA-tussenzool die maximale demping geeft. De rubber zool zorgt voor perfecte grip.

  • Bickz 736 ESD

    De Bickz 736 veiligheidsschoen heeft een composiet neus en een composiet middenzool. Dit laag gesneden model komt in de kleur zwart en valt in de S1P veiligheidscategorie. Dit betekent dat de Bickz 736 antistatisch is. De loopzool is gemaakt van rubber en heeft een antislip profiel. De voering van de Bickz 736 is gemaakt van textiel wat de schoen laat ademen.

  • Traxx 213

    Onze Traxx-collectie bevat de TPU QuattroTech®-zool, die niet alleen erg flexibel is, maar ook veel demping en schokabsorptie biedt. Je hebt daardoor gegarandeerd uitstekende grip en stabiliteit. Traxx-veiligheidsschoenen hebben een perfecte pasvorm en bieden een verbeterd comfort. Deze veiligheidsschoen heeft een stalen neus wat de voet beschermt tegen zwaar vallende voorwerpen. De Traxx213 heeft een Bata Cool Comfort®-voering wat de voet een zacht, droog en fris gevoel geeft. Deze schoen heeft een loopzool die bestand is tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen. De sluiting van de Traxx 213 gaat door middel van een BOA Fit System. Klik hier voor meer informatie over het BOA® Fit System.

  • Traxx 24

    Deze veiligheidsschoen is een hoog model en valt binnen de S1P veiligheidscategorie. De Traxx 24 is gemaakt van Nubuck leer en heeft een Bata Ventair® voering om het klimaat in de schoen te regelen. De stalen middenzool in deze veiligheidsschoen beschermt de voet tegen scherpe voorwerpen die de zool kunnen binnendringen. Onze Traxx-collectie bevat de TPU QuattroTech®-zool, die niet alleen erg flexibel is, maar ook veel demping en schokabsorptie biedt. Je hebt daardoor gegarandeerd uitstekende grip en stabiliteit. Traxx-veiligheidsschoenen hebben een perfecte pasvorm en bieden een verbeterd comfort.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.