Martijn Mathot nieuwe Managing Director Bata Industrials

De Bata Shoe Organisation, onder leiding van Alexis Nasard (CEO), heeft Martijn Mathot per 1 december 2016 benoemd tot Managing Director van Bata Industrials.

Martijn Mathot (1970) is een ervaren manager en heeft onder andere leiding gegeven bij Robert Bosch, Chubb Fire & Security en bij een joint venture bedrijf tussen Mitsubishi en Caterpillar. Na de hogeschool voor Bedrijfseconomie heeft Martijn Business Economics, Export en Marketing Management gestudeerd aan de Brunel University in Londen en heeft hij een Executive Program gevolgd aan de Darden Business School of West Virginia.

In zijn eerste maand heeft Martijn Mathot kennis gemaakt met het bedrijf en een analyse gemaakt van wat nodig is om Bata Industrials nog sterker wereldwijd te laten groeien. Bij zijn aanpak zal de klant centraal staan:

“We zijn een fantastisch bedrijf met betrokken medewerkers en goede producten. Wij blijven ons inzetten om nieuwe, innoverende technieken te introduceren in onze collectie. Bij de introductie van nieuwe producten zullen we nog nauwer samen werken met onze klanten, hetgeen zal leiden tot een hechtere band. Hierdoor zullen we gerichter veiligheidsschoenen en werksokken ontwikkelen waar de markt om staat te springen.”

Veiligheidsschoenen van Bata Industrials zijn ontworpen om te zorgen dat je voeten veilig zijn, goed aanvoelen en er top uit zien.