Vluchtelingen steunen met veiligheidsschoenen

Movement on the Ground is een stichting die zich actief inzet bij de vluchtelingencrisis op Lesvos in Griekenland. Het project CamptoCampUS richt zich erop om de verzorging van vluchtelingen te herdefiniëren van kampen van ontbering en uitbuiting naar omgevingen waar het gaat om innovatie, inspiratie en onderwijs.

Veilige werkomstandigheden met veiligheidsschoenen

In samenwerking met de stichting Movement on the Ground helpt Bata Industrials de vrouwen, mannen en kinderen die genoot zijn om te vluchten van huis en haard, door het verstrekken van veiligheidsschoenen en werksokken.

Movement on The Ground Managing Director, Nina Schmitz en Martijn Mathot Algemeen Directeur van Bata Industrials.

Een helpende hand

Martijn Mathot, Algemeen directeur bij Bata Industrials: “We zijn blij dat we onze hulp kunnen bieden in deze situatie. We hopen dat met de hulp van onze donatie van veiligheidsschoenen en werksokken we mensen in hun pad strekte kunnen geven in een moeilijke tijd. Dat het hen de moed geeft in het opnieuw opbouwen van hun levens. Het is een eer om samen te kunnen werken met een fantastische organisatie als Movement on the Ground om dit te kunnen bewerkstellingen.’’

Over Movement on the Ground

Movement on the Ground is een stichting die reageert op humane crisissen die onschuldige mannen, vrouwen en kinderen noodzaakt om hun huizen achter zich te laten door klimaatverandering, armoede en oorlogen. Movement on the Ground vult behoeften die niet worden vervult en herdefinieert het mondiale concept van een vluchtelingenkamp door het brengen van innovatie en duurzaamheid. Voor meer informatie over Movement on the Ground kunt u terecht op www.movementontheground.com.

Over Bata Industrials

Bata Industrials is een wereldwijde veiligheidsschoenenproducent en doet zaken in meer dan 70 landen. Jaarlijks produceert Bata Industrials meer dan 9 miljoen paar schoenen per jaar variërend van rubberlaarzen tot veiligheidsschoenen voor mijnen, elektronica, bouw en landbouw. Het wereldwijde hoofdkantoor en kenniscentrum van Bata Industrials is gevestigd in het Noord-Brabantse Best, onder de rook van Eindhoven. Voor meer informatie kunt u terecht op www.bataindustrials.nl.

Veiligheidsschoenen van Bata Industrials zijn ontworpen om te zorgen dat je voeten veilig zijn, goed aanvoelen en er top uit zien.