De nieuwe SUMM+ collectie

These shoes are made for walking. Of beter gezegd working. De SUMM+ collectie is gemaakt in één van de beroemdste schoenmakerswijken in Italië en combineert veiligheid + duurzaamheid + comfort + stijl.

De collectie veiligheidsschoenen bestaat uit zeven lichtgewicht, stabiele en antislip modellen. Ontworpen met oog voor Italiaanse stijl. Van leer tot technisch nylon, microfiber en meer… álle materialen in SUMM+ weerspiegelen hun superieure prestaties in extreme werkomstandigheden.

Veilig, duurzaam en comfortabel

De SUMM+ modellen zijn slijtvast, licht van gewicht, flexibel en ademend. Optimale grip wordt gegarandeerd dankzij de TPU-loopzool. SUMM+ schoenen hebben een slanke aluminium veiligheidsneus en een FlexGuard® kunststof antipenetratie insert. Elk model is ESD en EN ISO 20345:2011 gecertificeerd.

Uiterst functioneel, maar altijd in stijl

Het grotere profieloppervlak van de PU/TPU-zool zorgt voor een betere balans, stabiliteit en meer grondcontact. Met als resultaat: een optimale slipweerstand. Een schuine hak biedt een hoge stabiliteit én een stijlvolle look. De Premium Fit inlegzool garandeert meer comfort, schokabsorptie en stabiliteit.

De collectie

Bata Industrials

In de jaren 1970 is Bata Industrials opgericht in Best als onderdeel van de Bata-organisatie. Sindsdien heeft Bata Industrials zich ontwikkeld tot een ontwerper, producent en marketeer van veiligheidsschoenen, sokken en inlegzolen, die zich richt op professionals wereldwijd. Vandaag de dag is Bata Industrials een van ’s werelds grootste producenten van veiligheidsschoeisel. Door haar wereldwijde aanwezigheid kan Bata Industrials inspelen op de meeste trends en ontwikkelingen in de markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.