De Mammoet collectie

Al meer dan 200 jaar voert Mammoet de meest uitdagende hijs- en transportwerkzaamheden uit. Het bedrijf doet dat over de hele wereld. De oplossingen van Mammoet zijn gericht op de petrochemische, offshore, energie, maritieme en civieltechnische sectoren. In de loop der jaren heeft Mammoet wereldwijd erkenning gekregen voor haar vastberadenheid om het onhaalbare te bereiken, hoe afgelegen de locatie ook is en hoe extreem de omstandigheden ook mogen zijn.

Mammoet workwear

Bekijk hier onze Mammoet collectie

Meer dan 5.000 Mammoet professionals zijn de drijvende kracht achter het succes van het bedrijf. Mammoet zorgt er dan ook voor dat alle werkkleding – inclusief schoenen – uitgebreid wordt getest. De professionals van Mammoet werken onder de meest extreme omstandigheden, van extreem koude temperaturen in moeilijk te bereiken niemandsland tot de zinderende hitte van zandvlaktes. Het is daarom van essentieel belang dat elke Workwear collectie de beste bescherming biedt, zodat alle Mammoet professionals hun werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren.

Voor de nieuwe collectie veiligheidsschoenen en laarzen hebben Mammoet en Bata Industrials de handen ineengeslagen. Met als gezamenlijk doel: professionals de best mogelijke veiligheid bieden. En daar zijn wij trots op. Beide bedrijven hebben een lange geschiedenis als marktleider in hun vakgebied. Zowel het hoofdkantoor van Mammoet als Bata Industrials is gevestigd in Nederland en beide bedrijven halen maximale waarde uit hun wereldwijde aanwezigheid. Bata Industrials is onderdeel van de Bata Shoe Organization, ’s werelds grootste schoenenfabrikant. Des te meer reden om de kennis en kunde te bundelen en een nieuwe schoenencollectie te ontwikkelen, die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen voor veiligheidsschoenen.

Een nieuwe standaard in veiligheid

Om voortdurend de grenzen van veiligheid, gezondheid en comfort te verleggen, combineert Bata Industrials haar uitgebreide vakkennis en ervaring met eersteklas materialen, de meest geavanceerde technieken en de nieuwste inzichten in design en comfort. De missie van Bata is duidelijk: wereldwijd de veiligheid van professionals garanderen. Zodat vakmensen sterk in hun schoenen staan, met vertrouwen lopen en onder alle omstandigheden veilig kunnen werken. Bata Industrials heeft haar reputatie als marktleider op het gebied van veiligheidsschoenen hoog te houden. Daarom biedt Mammoet’s nieuwe collectie de beste bescherming voor professionals én onder alle omstandigheden, hoe extreem ook.

Mammoet’s nieuwste collectie veiligheidsschoenen en laarzen zijn getest door onze eigen professionals en goedgekeurd op kwaliteit, comfort, veiligheid en functionaliteit. De complete collectie is ontworpen om te voldoen aan de hoogste verwachtingen van professionals, die in de meest uitdagende omgevingen en onder de meest extreme omstandigheden werken. Denk aan (zware) industrielocaties, locaties voor energieopwekking, petrochemische en offshore locaties.

Mammoet professionals dragen de veiligheidsschoenen en laarzen van het bedrijf met trots. Wij geloven dat iedere professional toegang moet hebben tot de beste bescherming die er is. Daarom is deze unieke Mammoet collectie beschikbaar voor alle professionals over de hele wereld, of ze nu voor Mammoet werken of niet. De herkenbare identiteit van Mammoet Workwear is volledig geïntegreerd in het ontwerp van de schoenen. Als je goed kijkt, ontdek je deze tot in de kleinste details.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.