Win een gratis paar SUMM veiligheidschoenen voor een vriend(in)!

Onze nieuwe SUMM collectie is gemaakt in één van de beroemdste schoenmakerswijken in Italië en verdient het om gedragen te worden. Koop je in de maanden april, mei en juni een paar SUMM veiligheidsschoenen dan kun je meedoen aan de actie: BUY SUMM AND WIN FOR A FRIEND.

Verkooppunten

Online verkooppunten

Offline verkooppunten

Hoe maak ik kans?

Meedoen is eenvoudig. Je vult de onderstaande velden in, je scant de aankoopfactuur van je paar SUMM schoenen en laadt deze op. Iedere week kiezen we 8 winnaars. Win je, dan nemen we contact met je op per mail voor de gegevens van de gelukkige vriend(in). Win je geen paar schoenen, dan maak je altijd nog kans op een gratis SUMM T-shirt of een paar Bata sokken voor jezelf. We geven in totaal 100 paar schoenen, 250 paar sokken en 250 T-shirts weg.

SUMM is de som van: veilig, duurzaam, comfort en stijl. Niet wachten: kopen en meedoen en wie weet ben jij binnenkort de beste vriend(in) die er bestaat. De actie loopt van 1 april t/m 30 juni 2021.

Opmerking: De te winnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of enige vorm van krediet.
De modellen 3 en 4 van de SUMM+ collectie zijn pas leverbaar in Q2 van 2021 en zijn nu nog niet als model te kiezen in de winactie.

Meedoen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
      Upload je factuur in pdf, png, of jpg. Je kunt meerdere files uploaden.

    Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.