ACTIEVOORWAARDEN: BUY SUMM AND WIN FOR A FRIEND

These shoes are made for walking. Of beter gezegd working. De SUMM+ collectie is gemaakt in één van de beroemdste schoenmakerswijken in Italië en verdient het om gedragen te worden.

BUY SUMM AND WIN FOR A FRIEND
Deze schoenen gun je ook een vriend! Het is de som van: veilig, duurzaam, comfort en stijl. De professional die nu een SUMM schoen koopt, maakt kans op een gratis paar schoenen voor een vriend. Meedoen is simpel: scannen, uploaden en verzenden via de actiepagina.

ACTIEPERIODE
De actie loopt van 1 april tot en met eind juni 2021. We vergeven in deze periode 100 paar schoenen, 250 T-shirts en 250 paar sokken. Wie inzendt, maakt al snel kans op een prijs. Als distributeur kunt op iedere moment instappen in de actieperiode. Iedere week kiezen we namelijk uit de inzendingen de winnaars,
die we op social media bekendmaken inclusief de naam van de distributeur waar is gekocht.

MEEDOEN ALS DISTRIBUTEUR
Meedoen met de actie is heel eenvoudig. Geef via uw accountmanager aan dat u mee wilt doen of stuur een e-mail naar nl.marcom@bata.com. Vervolgens bespreken wij de actie en welke tools u allemaal wilt ontvangen met u.

Een groot deel van onze veiligheidsschoenen wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Noord-Brabantse Best. Hierbij werpen onze investeringen in robotica, Research & Development en geavanceerde technologieën hun vruchten af. Bata, opgericht in 1894 in Tsjechië, was een van de eerste fabrikanten die zijn producten wereldwijd verkocht.